Ε Ν Ω Σ Η Τ Υ Φ Λ Ω Ν Β Ο Ρ Ε Ι Ο Υ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ

«Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΠΡΑΪΓ»

ΕΔΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 4, ΤΚ.54641

ΤΗΛ. – ΦΑΞ. 2310888048 E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αρ. Έγκρισης Πρωτοδικείου Θεσ/νικης: 1026/60

Θεσσαλονίκη 4/5/2018

Αρ. Πρωτ. 24/18

Προς

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Αξιότιμε κύριε Κυπαρίσση,

Μετά και την απάντηση σας της 20ης Απριλίου 2018, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και τις ενέργειές σας για την διευκόλυνση των συναλλαγών των τυφλών πελατών στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας Eurobank.

Πιο συγκεκριμένα η αναθεωρημένη πλέον διαδικασία με την ονομασία “Συναλλαγές με πελάτες ειδικών κατηγοριών”, σύμφωνα με την οποία μπορούν πλέον και οι τυφλοί πελάτες των καταστημάτων σας να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς την παρουσία μάρτυρα παρά μόνο με την παρουσία δύο υπαλλήλων της Τράπεζας, εκ των οποίων ο ένας απαραιτήτως ο Διευθυντής του Καταστήματος, για μία συναλλαγή ανά ημέρα και για ποσά έως 1.000€, επιλύει ένα χρόνιο αίτημα των τυφλών συναλλασσόμενων με σκοπό την διευκόλυνση των συναλλαγών με γνώμονα πλέον την ισότητα κατά τις συναλλαγές, την ίση μεταχείριση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τον σεβασμό της αξίας και της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Ευχαριστώντας σας και πάλι ευελπιστούμε στην συνέχιση της άψογης συνεργασίας μας με στόχο πάντα την πλήρη ισότητα των ατόμων με τύφλωση και αναπηρίες όρασης κατά τις συναλλαγές, και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΩΛΗΣ